BBQ Zeeland

21.06.2022
BBQ Zeeland

Op zaterdag 11 juni heeft de BBQ voor vestiging Zeeland plaats gevonden bij Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach in Vlissingen.

Dit paviljoen lag op een perfecte locatie voor deze BBQ. Het was een geslaagde dag met fantastisch weer, veel gezelligheid onder genot van een heerlijk vlees, vis en een lekker drankje. Om nog eens te kunnen nagenieten zijn hieronder nog een paar foto’s te vinden.

Kon-Tiki Beach in Vlissingen
BBQ Zeeland
BBQ Zeeland
BBQ Zeeland
BBQ Zeeland

Laatste nieuws

11.08.2017

Overslag haven Rotterdam neemt 3,9% toe

Met een toename van de overslag met 3,9% heeft de Rotterdamse haven een goed eerste halfjaar achter de rug. Van de tien marktsegmenten laten er acht een stijging zien.

19.01.2018

North Sea Port boekt eerste record

De havens van Gent en Zeeland zijn met elkaar samengegaan onder de nieuwe naam North Sea Port. De cijfers die het gefuseerde havenschap nu presenteert, is de optelsom van Gent en Zeeland, die in 2017 nog los van elkaar opereerden.

09.11.2023

🚢 PortsCool: Samen Sterker in de Zeeuwse havens

Met project PortsCool was ons doel om de havens van Zeeland te versterken door middel van praktijkgerichte opleidingen, met de focus op instroom en doorstroom van medewerkers. We hebben met trots samengewerkt met werkgevers, kennisinstellingen en de Provincie Zeeland om dit doel te bereik